Vil du bli vår nye forskalingssnekker?

Bli kjent med oss i HAKO

HAKO Total er en totalentreprenør som holder til på Varhaug på Jæren, men består av fagfolk med bakgrunn fra hele regionen. Som en bedrift i stadig vekst søker vi deg som er selvgående, nøyaktig og pålitelig, og som kan bli et godt tilskudd til teamet vårt.

Hverdagen i HAKO er preget av varierte og spennende arbeidsoppgaver, gjerne i prosjekter utenom det vanlige. Hos oss får du stor frihet til å strukturere eget arbeid og utføre slik du selv mener er mest hensiktsmessig. Vi gir ansvar til deg som vil ha ansvar, og legger til rette for gode utviklingsmuligheter for alle våre ansatte.

Hos oss er ansatte, miljø og sikkerhet i sentrum – alltid. Vi er på jakt etter noen som kan være med å bidra til at vi opprettholder gode verdier, og ikke minst den høye kvaliteten i våre prosjekter. Vil du være med oss på veien videre? Gi oss en lyd!

Arbeidsoppgaver:

  • Forskaling, armering og betongarbeid på egne prosjekt

HAKO Total opererer både med systemforskaling og tradisjonell forskaling. På de mest utfordrende jobbene bruker vi også en del spesialforskaling. Armeringsarbeid foregår i en kombinasjon av å binde på plassen, og prefabrikkerte løsninger fra leverandør. HAKO eier det meste av utstyr og forskaling selv.

Kvalifikasjoner:

  • Erfaring innen faget (eventuelt en solid arbeidsvilje)
  • Fagbrev er ønskelig, men intet krav. HAKO Total rangerer ikke etter kompetanse, her står fagarbeideren like høyt som ingeniøren.
  • Gode norskkunnskaper/ behersker skandinavisk språk
  • Førerkort klasse B

I HAKO Total får du:

  • Arbeid med kjekke kolleger i et godt miljø
  • Personlig utvikling om ønskelig (kurs, faglig innhold etc.)
  • Mulighet til å påvirke valg av løsninger
  • Konkurransedyktig lønn med bonusordning
  • Gunstige pensjonsordninger

Er du den vi leter etter?

Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt og alle søknader blir slettet i etterkant av prosessen.
Send søknad

Maximum file size: 10MB

Tillatte filtyper: PDF, DOCX. Maks antall filer: 5 stk.

OM HAKO

HAKO Total ble grunnlagt av tre jærbuer med et stort engasjement for bygg- og anleggsbransjen. I dag er Harald Aarsland, Kornelius Odland og Erik Lunde både eiere og aktivt deltakende i den daglige driften. Dette kombinert med drivkraft forankret i jærske verdier er en viktig del av HAKO sin identitet.

Som relativt liten i dimensjon har vi desto større ambisjoner. Vårt mål har alltid vært å skape en stødig og solid bedrift tuftet på nøkternhet og hardt arbeid. Filosofien om at penger skal tjenes før de kan brukes står sterkt i HAKO – bedriften skal ikke bygges på lån. Denne jærske, noe trauste tankegangen har gitt økonomisk sikkerhet og mulighet for utvikling på et trygt og stabilt grunnlag.

Litt etter litt, stein for stein har HAKO bygget opp en bunnsolid personalbase. Den består i dag av 14 kompetente menn og kvinner som alle fyller betydningsfulle roller fordelt på ulike avdelinger.

Nå gleder oss til å bli bedre kjent med deg, om det skulle være over mail, på telefon eller fysisk i våre lokaler på Varhaug. Uavhengig av hvordan du foretrekker å ta kontakt, så vil alle henvendelser bli behandlet konfidensielt, og alle søknader slettet i etterkant av prosessen.