Tjenester

HAKO Total utfører alle typer oppdrag innen bygg- og anleggsfaget. Vi kan ta på oss alt fra rene administratorjobber med ansvar for å organisere leverandører, til betongjobber hvor vi selv står som underleverandør.

Vi er utførende totalentreprenørfirma med betongarbeidere og elementmontører i eget hus. Sammen med ingeniører kan disse utføre alle typer bygg- og anleggsarbeid. Filosofien om at fagarbeideren er like viktig som ingeniøren, har alltid stått sterkt i HAKO, og viser igjen i arbeidet vårt.

Se nedenfor hva HAKO Total tilbyr:

Totalentreprise

– Et nøkkelferdig resultat

Bestiller du en totalentreprise fra HAKO får du en komplett leveranse av ditt bygg- eller anleggsprosjekt. Vi tar på oss hele ansvaret for både prosjekterings- og byggeprosessen, med både rådgivende og utførende tjenester. Vi sørger for en ryddig søkeprosess, engasjerer arkitekt, prosjekterer og utfører selve byggearbeidet. Alt fra A til Å, om du vil.

Hovedentreprise

– All fysisk utførelse

Som hovedentreprenør står vi for all fysisk utførelse av et byggeprosjekt. De bygningsmessige arbeidene kan for eksempel bestå av grunn- og betongarbeider, bærende konstruksjoner, tømrerarbeider og montering av elementer. De installasjonstekniske arbeidene utføres i separate entrepriser.

Delentreprise

– Betongarbeider og elementmontasje

Som samarbeidspartner i en delt entreprise tar vi ansvar for deler av en byggeprosess. Det kan for eksempel bestå av graving, betong- og stålarbeid. HAKO Total har lang erfaring som samarbeidspartner i delte entrepriser, og sørger alltid for at vår del av jobben utføres med grundighet og forståelse for prosjektets helhet.

Underentreprise

– Betongarbeid

Som underentreprenør av betongarbeid og betongelementmontasje bygger vi viktige deler av ditt prosjekt, i samarbeid med eksterne entreprenører. Vi har fokus på kvalitet og effektiv fremdrift, og leverer alltid solide fundament etter fullført jobb. I dag utfører vi underentrepriser for flere store entreprenører, blant andre Stangeland Maskin og Risa.

Vil du vite mer om våre tjenester?

Ta kontakt for en trivelig og uforpliktende prat.