Om HAKO

Det ligger i navnet, HAKO Total er totalentreprenør av alle typer bygg- og anleggsprosjekt. Uansett oppdrag stiller vi med riktig kompetanse, bred erfaring og fagfolk som har beina godt plantet på den jærske jorda.

Hvem er vi?
Jo, nå skal du høre

HAKO Total ble grunnlagt av tre jærbuer med et stort engasjement for bygg- og anleggsbransjen. I dag er Harald Aarsland, Kornelius Odland og Erik Lunde både eiere og aktivt deltakende i den daglige driften. Dette kombinert med drivkraft forankret i jærske verdier er en viktig del av HAKO sin identitet.

Apropos identitet; vet du hvorfor HAKO heter HAKO? Tenk litt på det imens du leser videre.

Som relativt liten i dimensjon har vi desto større ambisjoner. Vårt mål har alltid vært å skape en stødig og solid bedrift tuftet på nøkternhet og hardt arbeid. Filosofien om at penger skal tjenes før de kan brukes står sterkt i HAKO – bedriften skal ikke bygges på lån. Denne jærske, noe trauste tankegangen har gitt økonomisk sikkerhet og mulighet for utvikling på et trygt og stabilt grunnlag.

Økonomisk stabilitet har gitt flere goder. Litt etter litt, stein for stein har HAKO bygget opp en bunnsolid personalbase. Den består i dag av 14 kompetente menn og kvinner som alle fyller betydningsfulle roller fordelt på ulike avdelinger. Nå har vi store ambisjoner om å vokse og ansette enda flere flinke folk. Kan det være deg vi leter etter?

Så var det dette med navnet …

Ja, for det er verdt å nevne, sånn helt på tampen. Det har seg sånn at grunnleggerne brukte lang tid på å finne frem til riktig navn. Vi har ikke nok plass til å ta hele, men slutten av historien går noenlunde slik:

Kornelius: – Hva om vi setter sammen de to første bokstavene i navnene våre, som i HA + KO?

Harald: – Ja, det var enkelt og greit. HAKO. Vi kjører på med det.

Her har du essensen av HAKO Total – vi skal ikke gjøre ting mer komplisert enn nødvendig. Når alt kommer til alt er det utførelsen av ditt bygg- eller anleggsprosjekt som teller. Godt håndverk gir godt fundament, og du kan være trygg på at vi stiller med riktig kompetanse, bred erfaring og fagfolk som har beina godt plantet på den jærske jorda. Enkelt og greit.

Kontaktpersoner

Erik Lunde

Daglig leder

Harald Aarsland

Prosjektleder

Odd Egil Herikstad

Prosjektleder

Amalie Ødegård

Byggeleder