HAKO søker lærling i betongfaget

Gode lærlinger kan en aldri få nok av!

Som lærling i HAKO vil du jobbe sammen med erfarne fagarbeidere og delta i mange ulike prosjekt og konstruksjoner. Hverdagen her er over gjennomsnittet variert, som betyr at læringskurven blir både bratt og bred. Det kommer godt med!

Hos oss blir du ikke én av 20, men vi prøver å ta inn to lærlinger i året. Ønsket er at du, som de før deg, vil kunne utvikle deg, ta fagbrev og arbeide hos oss i lang tid fremover. Vi skal i hvert fall gjøre vårt beste for å legge til rette for deg.

For å bli lærling i HAKO

  • … kan du ha gått et normalt byggfaglig løp på vgs
  • … eller du kan begynne karrieren i bygg- og anleggsbransjen som voksenlærling

Uansett løp er du velkommen til å søke. Det er ønskelig at du har byggeteknisk bakgrunn, men ikke et krav. Det viktigste er at du er lærevillig, arbeidsvillig og engasjert. Og så er det selvsagt en fordel å kunne klokka.

Hos oss får du jobbe med:

  • Forskaling og armering
  • Utstøting av betong
  • Montasje betongelement
  • Bygge og bruke tradisjonell forskaling og systemforskaling, samt noe spesialforskaling
  • Tegningslesning og utmåling

Er du Lærlingen vi leter etter?

Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt og alle søknader blir slettet i etterkant av prosessen.
Send søknad

Maximum file size: 10MB

Tillatte filtyper: PDF, DOCX. Maks antall filer: 5 stk.

OM HAKO

HAKO Total ble grunnlagt av tre jærbuer med et stort engasjement for bygg- og anleggsbransjen. I dag er Harald Aarsland, Kornelius Odland og Erik Lunde både eiere og aktivt deltakende i den daglige driften. Dette kombinert med drivkraft forankret i jærske verdier er en viktig del av HAKO sin identitet.

Som relativt liten i dimensjon har vi desto større ambisjoner. Vårt mål har alltid vært å skape en stødig og solid bedrift tuftet på nøkternhet og hardt arbeid. Filosofien om at penger skal tjenes før de kan brukes står sterkt i HAKO – bedriften skal ikke bygges på lån. Denne jærske, noe trauste tankegangen har gitt økonomisk sikkerhet og mulighet for utvikling på et trygt og stabilt grunnlag.

Litt etter litt, stein for stein har HAKO bygget opp en bunnsolid personalbase. Den består i dag av 14 kompetente menn og kvinner som alle fyller betydningsfulle roller fordelt på ulike avdelinger.

Nå gleder oss til å bli bedre kjent med deg, om det skulle være over mail, på telefon eller fysisk i våre lokaler på Varhaug. Uavhengig av hvordan du foretrekker å ta kontakt, så vil alle henvendelser bli behandlet konfidensielt, og alle søknader slettet i etterkant av prosessen.